Forum Odjela za fiziku
Autor/ica Poruka

<  Oglasna ploča  ~  Istraživanje EUROSTUDENT - kvaliteta studentskog života u HR

svidakovic
Postano: čet lip 10, 2010 8:05 am Citiraj i odgovori
Site Admin Pridružen/a: 09. 07. 2006. Postovi: 105 Lokacija: 54/1
Koji su vaši prosječni mjesečni troškovi za školarinu, literaturu i hranu. Jeste li primorani raditi kako biste se školovali. Koliko u prosjeku plaćate za stanarinu. Primate li stipendiju.

Studentice i studenti, ispunjavanjem online upitnika EUROSTUDENT recite što mislite o studiranju u Hrvatskoj i time ukažite na dobre i loše strane studentskog života u Hrvatskoj.

EUROSTUDENT je istraživanje o kvaliteti studentskog života koje se provodi u 27 europskih zemalja, te prvo ovakvo istraživanje u Hrvatskoj. Rezultati istraživanja biti će objavljeni u prosincu 2010. godine i njihova usporedba s rezultatima u drugim europskim zemljama poslužiti će kao osnova za unapređenje studentskog standarda u Hrvatskoj.

Sudjelovanjem u istraživanju omogućujete da se dozna:

* koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju hrvatski studenti tijekom studiranja
* odgovaraju li studentska prava i stipendije stvarnim potrebama studenata

Upitnik EUROSTUDENT mogu ispuniti studenti koji trenutno studiraju u Hrvatskoj na preddiplomskoj i diplomskoj razini (bilo po predbolonjskom ili bolonjskom programu) na javnim i privatnim visokim učilištima.

Upitniku možete pristupiti u razdoblju od 02. lipnja do 30. lipnja 2010. godine na internetskoj stranici www.eurostudent.hr koristeći kao lozinku vlastiti JMBAG (nalazi se na vašoj X-ici) ili AAI@EduHr identitet (koji koristite za pristup fakultetskom e-mailu, e-učenju, CARNET internetu, i dr.). Upitnik je u potpunosti anoniman.

Nositelji provedbe istraživanja su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH i Institut za razvoj obrazovanja.

Deset najsretnijih sudionika istraživanja dobiti će prijenosnu USB memoriju veličine 16GB. U ždrijeb će ući samo valjano i potpuno ispunjene ankete. Zadržite svoje podatke o sudjelovanju: nakon što istraživanje završi deset nasumično izabranih identifikacija sudjelovanja bit ce objavljeno na stranicama istraživanja.

Promjene je moguće učiniti tek kad saznamo stvarne potrebe i probleme studenata. Ispunite upitnik i potaknite promjene u pravom smjeru!

www.eurostudent.hr

_________________
Saša Vidaković, ing.
CARNet sistem administrator
Odjel za Fiziku
Korisnički profil Pošalji privatnu poruku Pošalji e-mail Posjeti Web stranice

Prethodni postovi:  

Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.
Započni novu temu

Forum(o)Bir:  

Ne možeš otvarati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš glasovati u anketama.